Får en tillökning till familjen imorgon! 
skål för det!



Fredagsmys!

nu har vi tittat på melodifestivalen! skönt att inte alexander bard kom med i år i gen! till melodifestivalen så ordnade vi gott! Smoothies =) jättegott blev det. och skapligt nyttigt!

Köksmästarn:



           Blåbärs Smoothie:                                  Hallon/Banan Smoothie:
                   
Alla får smaka:


xoxo

Godmorgon från mig och wiggo!


xoxo

äntligen fredag

sitter här och myser för mig själv med min älskade (finns inget godare) ost- och broccoli soppa, framför let´s dance. Thpmas är hos far sin ocg groggar. men imorron skall han va hemma med mig och mysa till melodifestivalen ❤ förhoppningsvis.
idag har det inte hänt så mycket, försökte få tag i veterinären men han svarar ju aldrig :(  sen har jag fått mitt nintendo 8-bits sålt :) änteligen. jimmy från mo hörde av sig i morse och ville köpa det. sen var han här ve 6 och tittade på det, och det blev affär :) så idag känade jag en 1000-lapp ! hoppas bara att han inte ringer sen och säger att det inte funka och vill ha pengarna tillbaka :s annars har jag bara supernintendot att sälja. och den där 1000-lappen skall jag göra allt jag kan för att "glömma bort" för nu fan måste jag få en bättre ekonomi!! jag ska bli ännu bättre på att bli ekonomisk. jag vill ju sätta in 1000:- varje månad på ett konto med 6% ränta, men för å få 6% ränta så får man inte röra pengarna på ett år och det är jag väldigt osäker på om jag kommer klara ifall det dyker upp nåt oväntat som veterinärkostnader osv. men man kan ju få med 5.75% ränta med. skall kika på det mer.
annars har jag vart ute på långpromenad idag igen, riktigt skönt är det. skall försöka få med thomas på en imorron om det är "fint" väder. tror han kan behöva det och sen är det ju alltid trevligt med sällskap! men fan va halt det är på marken! jag glider ju bara runt när jag går, och sen en massa j*vla snö! jag hatar snö. längtar så till sommaren!
inatt låg jag och thomas och kikade på "yes man" och "bedtime stories", båda bra filmer.


älskar min honeypie!
xoxo

Hemma från promenaden

prices vart på en långpromenad idag igen. det är ju så skönt! uppfriskande om inte annat. sitter här och dricker the, och äter thomas varma mackor från igår. skall snart sätta på tvn och titta på sveriges värsta bilförare. efter det får det bli en dusch. vill väl vara fräsch på skolan imorron. slutar redan 12. skönt med så korta dagar. tråkigt dock att ändå inte komma hen förrän 3. men men tidigare än vanligt är det ju i alla fall. skall ringa veterinären imorron med. gjorde ju det idag men det är ingen som svarar. måste åka dit nästa vecka. hoppas han svarar imorron.
annars idag har det inte hänt så mycket. ringt runt viktiga samtal och tittat på magnus bettner. såg en stor räv som sprang rätt framför mig när jag var ute på promenad. fina é dem, men jag tycker inte om att de tar våra katter.
just det fick ju armbandet som jag vann, för några dagar sedan. jätte fint är det! står elin på det med! funderar på att köpa örhängena som passar till med. va inte så dyrt.
ne jag får ge mig nu, skall ju lägga mig 22.00 å jag har en del att göra innan. ha en fortsatt trevlig kväll!



xoxo

Tänk att man kan må så dåligt

men mamma skrev några fina, uppmuntande rader till mig idag. mamma säger alltid bra saker som får en att tänka om. jag önskar att hon bodde kvar här i åmål så jag kunde prata med henne varje dag. en flicka behöver sin mamma, glöm aldrig det!

"Jag har också råkat ut för det ena efter det andra och gråtit många många gånger men
 beslutat mig för att leva i nuet. Det gamla kan man inte göra något åt.
Alla säger att så ska man själv inte göra när man blir stor men sanningen är
att alla gör misstag på ett eller annat sätt. 
Jag vågar påstå att ingen lever ett perfekt liv och är helnöjd med allt vad man gör".

"Slösa inte bort ditt liv med att deppa. Ändra dina tankar till positiva tankar.
Vänd dina negativa tankar och gör om dem till positiva. 
Gnäll inte bort hela din ungdom. .........
 Du har skapandet i dina händer, målar och dekorerar. 
 På mitt jobb skriver jag om patienter som är svårt sjuka.
Nu ligger det inne en kille som är född -88.
Han har testiscancer (i pungen) och metastaser har spritt sig till bäckenet,
lungorna och hjärnan. Det är så tragiskt så jag vill vända ut och in på mig.
Samma år som jag fick dig fick en annan kvinna en son på hösten.
 Vad har han för chanser tror du?
Vad har du för chanser, tror du?
Dina problem går att lösa, hans kanske inte går att lösa".


/en tankeställare från min mamma ♥


Thomas gjorde ett glädje tjut i morse i alla fall. han skall på arbetsintervju på onsdag nästa vecka. jag håller tummarna för honom! ♥

xoxo

så sööt!


monday

sitter och tar det lugnt idag. skall läsa en bok idag med, han med 100 sidor av den igårkväll så nu är det 200 kvar. har imorgon på mig med.
min eltandborste som jag beställde för ett bra tag sedan låg i brevlådan imorse med. surprice surprice! och ännu en överraskning idag var att thomas hittade kjotletter i frysen :D konstigt vi som trodde de var slut :P så idag blir det kotletter med hasselbackspotatis och grönpepparsås, Mums!
alla hjärtans dag var trevlig. satt hemma och myste med honeypie. vi skulle egentligen åkte till hans morföräldrar men så blev inte fallet, vi blev mätta och trötta efter den goda maten så vi orkade inte. klockan var så mycket med. så det blev mys i soffan framför melodifestivalen istället =)


xoxo

Happy valentines day


fredagkväll

nu är fredagskvällen här. änteligen kan man väl säga! den spenderas ensam hemma i soffan framför Let´s Dance och torkade bananer. är jätte trött, har vart uppe sen halv 6 imorse och kom inte hem förrän 5-6 där någon gång. har kämpat på hårt i skolan. så det blir väl läggdags ungefär när let´s danse är slut. ska bli skönt att få vila upp sig imorron!
Alla hjärtans dag är det ju imorron med, inte för att den betyder så mycket för mig, för jag blir ju aldrig uppvaktad ändå så. fredagen den 13 är det ju idag med, haha glömmer ju aldrig när david skrämde livet ur mig för nåt år sedan på fredagen den 13 :P
skulle egentligen sy in en tröja idag men jag har haft en sån usel dag så jag tappa lusten. och skulle jag sätta mig med det så skulle det väl bara bli fel eftersom jag är så trött, hade väl blivit skelögd eller nåt :P
imorron är det ju melodifestivalen också. hmm kommer väl sitta på helspänn och irritera mig den här gången ed. fattar inte hur folk röstar!?
aja ha en fortsatt trevlig kväll!
xoxo

bjuder på några klipp som för mig att skratta i alla fall



:@

Så jävla arg och ledsen!


Hårfärg och kokande ris

sitter här med hårfärg i håret och kokar ris till min risotto som jag så småningom skall göra :) mums! föresten Therese! den där maträtten blev allt god den ;) fast jag hade nog i lite för lite creme fraiche och sedan så kryddade jag lite mer med andra kryddor som pizzakrydda. jättegott.
idag har vart en händelserik dag (jämfört med annars iaf). på lokalbussen idag så svimmade en kille. han stod upp eftersom det inte fanns sittplats. 2 gånger under resan så föll han ihop. när vi kom till universitetet så kom en ambulans som någon hade ringt efter. urs va hamskt!
på skolan var det 2 föreläsningar. en jätte intressant och en vältigt långdragen!. den intressanta var en mamma som berättade om sin drogmissbrukande son. en väldigt känsloladdad föreläsning! jätte bra var den! och starkt av henne att stå där och prata om sin son och att hon inte trodde att han skulle överleva sin 26 års dag (april 2009) han hade redan dött 2 gånger innan och hon trodde inte han skulle klara en avgiftning till. han testade sin första harschpipa vid 13 års ålder.
när jag kom hem idag och slog på datorn fick jag reda på att jag har vunnit den där armbandstävlingen :) det förgyllde min dag må jag säga! jag blev jätte glad (brukar ju aldrig vinna heller så det var extra) så här ser det ut:


http://cackas.blogg.se/
http://cackas.blogg.se/category/tavling.html


både igår och i tisdags satt jag och thomas hemma hos hans morföräldrar och kika på film och åt god mat. fläskkarré.
nu ska jag kika på sveriges värsta bilförare, efter det får jag ta tag i maten igen :P
(hade egentligen skrivit ett mycket längre och innehållsrikt inlägg, men så slutar ju bloggen fungera så allt försvann och nu har jag varken tid eller ork till att skriva om allt :( )
xoxo


Måndag

urs,  va tråkigt!
idag väntar jag på ett resultat. resultatet om jag kan plugga idag eller inte. det fattas ju en bok för mig inför provet imorron. jag beställde den förra veckan och betalade extra för att den skulle komma hem fortare men den har ju fortfarande inte kommit. ringde biblioteket innan idag men den är fortfarande utlånad. så ligger inte boken i brevlådan sen vid 2 så kan jag inte göra så mycket. kommer att få komlettera då. men men vad gör man? får läsa recensioner om den på internet så får jag väl en humm om vad den handlar om. men det återstår att se vad som skall göras om några minuter.
ser ju inte fram emot skolan imorron, har vart borta från den ett tag nu :( har ju kännts jätte skönt men jag känner att jag skulle behöva mer tid för mig själv.
har idag haft ett ganska långt samtal om hur jag känner mig inombords. och det gick väl bra, detta är ju något som måste fixas och det verkar som att det är befogat. så nu hoppas jag bara på en förändring!
skall ut och handla idag med, tar mig en promenad samtidigt, för det behöver jag känner jag! sen är det ju fint väder med.
thomas är hos tobbe men kommer hem till "design simon och thomas" :) får jag nån att mysa med! sen idag är det läggdags vid 10. måste börja lägga mig tidigare nu,, men behöver ju minst 8 timmars sömn och det har jag verkligen inte fått på det senaste, och jag mår ju inte bra heller. måste ju klara av skolan med. (fast jag har dock börjat fundera på att läsa hantverkarprogrammet med inriktning inredning el, nåt med design iaf) men jag vet inte kommer nog få redan ut den här stormen först.
ne nu ska jag göra mig iordning och sedan hämta posten!
xoxo

paus från pluggandet!

så nu har jag suttit i några timmar och pluggat, har hunnit med halva boken nu och skall göra nästa halvan ni ikväll efter pausen :( Guuud va trött jag är på det nu! känns som om hjärnan kommer att smälta!
men nu skall jag ta mig en välförtjänt paus, jag skall laga lite mat, ta hand om marsvinen, dammsuga och ta en låååång dusch. sen blir det till att sätta sig och plugga igen :(
om jag får tag i den tredje sista boken imorron så kommer min dag imorron se likadan ut :(
längtar till tisdag eftermiddag då allt detta är klart! fast jag kommer säkert få göra om eftersom jag inte riktigt förstår böckerna :/ sen om jag inte får tag i den sista boken kommer jag verkligen få göra om.
ne nu skall jag sätta fart! behöver lite energi!
xoxo

just nu känns allting väldigt dåligt, vet inte hur detta skall gå..
skall försöka tänka på något annat genom att plugga...

Tandblekning

måste ju bara skicka länken till Therese! Det är ju så enkelt att göra själv!
jag har något liknande.
http://www.easewhite.se/  (finns ju billigare med men jag tycker denna verkar bra)
Lycka till!
xoxo

pluggdags igen

men denna gången Therese så är klockan 00.00. lite tidigare idag ändå. samma denna gången, har inget annat för mig. är så dåligt på tvn ändå.
och melodifestivalen för mig idag var en besvikelse! de låtar jag tyckte om kom inte ens med! SURT! åh va ska den där ugglan med å göra för? det är ju inget å komma med sen i eurovision! herregud, ne det var en besviken elin som snabbt slog över till en annan kanal. och programledaren är inge vidare heller, hon håller på med humor men är hon det minsta rolig? nej både jag och Thomas höll med om att vi ville ha in Magnus Bettner där i hennes ställe ;P haha lite kul hade det nog varit ändå.
ne nu blir det plugg!
xoxo

namsdagsbarnet

ett grattis på namnsdagen till Thereses pappa Dick! glöm inte att gratta honom idag (lördag) nu Therese! :)

Plugga!

nu skall jag seriöst sätta mig och plugga (klockan är nu 00.40) haha.. känner  ju att jag inte kommer kunna somna ändå så varför inte göra något vettigt? :P
måste ju ta mig i kragen med detta nu.

xoxo

Tandblekning-Ögonbrynsfärg-Let´s Dance

sitter här med tandblekning och ögonbrynsfärg. tyckte det behövdes ;P Let´s dance är på i bakgrunden, tycker det är en mysig fredagstittning! när jag är klar med det jag gör nu ska jag hämta chipspåsen och tända lite levande ljus och sätta mig och myyysa! thomas sover tyvärr som vanligt så det får bli för mig själv. annars så har jag ju mina små sötnötar :)
va hemma hos pappa denna veckan. gud va fint de har gjort det i mitt gammla rum! de har hittills bara gjort ett trätak och satt dekorationstegelsten (vet inte riktigt vad det kallas, fusktegel) på skorsstensmuren, men det är redan snyggt och jag ser fram emor vilka taperter och hur slutresultatet kommer att bli. skitsnyggt tror jag. jag skulle vilja göra en fondvägg med sådan tegelsten, men sånt gör man ju inte i en sån här lägenhet. men i framtiden blir det nog av! fast då blöir det nog svart :P



Idag fyller Leif år! Hoppas han får en trevlig dag, trots allt!


 xoxo

Armbands-Tävling!

http://cackas.blogg.se/2009/february/vinn-ett-armband.html?_tmp=fd31eecccdb027233ec5a26d43dca37ab29ed882

RSS 2.0