har ont i ryggen!

urs å ve! ryggen gör väldigt ont nu, har suttit och pluggat typ hela dagen idag. så det är väl inte så konstigt. hungrig är jag med så jag vet inte vad. men thomas kan ju tydligen inte skynda sig. har stått och diskat i en halvtimma med, fan varför ska jag behöva stå där jämt?? blir sur blir jag.
fick den nya datorn igår :) skitnöjd. så nu har jag allt jag behöver för min sommarkurs. den nya buren kom idag med. å den hade hon slått in i värsta stora paketet (så onödigt, för så stort inslaget var inte den andra) så jag fick gå med detta stora paket från DHL och hem i världens motvind och ösregn.. suck för det. det var inte helt lätt vill jag lova.
har två stycken sjuklingar hemma nu, Sigge och Wiggo. Sigge spydde imorse och Wiggo hostar och har sig så väldigt. att Sigge spyr är ju inget men jag är allt orolig för Wiggo för det låter inte alls bra :( måtte det inte hända nåt nu!
imorgon har jag en hel pluggdag framför mig, bah! men det är ett måste och just nu känns det som om det flyter på. målet för denna veckan är att göra klart denna kursen jag går nu så kan jag göra klart förra kursen nästa vecka. vore såå skönt och ligger jag i så vet jag att det går. 
å vet ni vad? Gissa vem som skall flytta? Grannen!! gud så skönt, synd bara att det inte är förrän september, så jag kommer få stå ut med honom i sommar med :( så kommer det säkert en kompis eller släkting till honom efter honom! :@ skulle inte förvåna mig om jag får det lika illa efter han flyttat. aja..

åh vad jag längtar till nästa vecka :)

xoxo 


passar på

att blogga lite innan det är dags för nästa tvätt. skall byta ut duntäcket mot en tunnare filt, ska bli skönt, blir ju så fruktansvärt varm här. passar på att tvätta sängkläderna då med.
städdag idag då med andra ord, skulle ju vart igår egentligen men jag var för trött och slö.
sista lediga dagen idag då, suck! skall sätta mig med skolarbete sen när jag är klar med städningen. roligare att städa faktiskt
idag beställde jag en ny dator! härligt, jag hoppas det kommer denna veckan! sä här ser den ut:

beställde även en till kattbur, en sådan jag har fast en svart nu då. jag måste ju ha 2 när jag skall ta med dem till pappa osv, de får ju inte plats båda i en. inte när de växer upp i alla fall.
i lördags satt jag hela dagen och väntade på ett talafon samtal ifrån han som skulle komma och titta på Sigge. MEN ringde han?? NEJ! han förstörde hela min dag, jag kunde vart på 50 års kalas i karlstad t ex. eller gjort något annat kul. så arg man blir, man kan väl i alla fall höra av sig (tidigt) och säga att man ångrat sig, eller? så arg jag är.
imorgon kväll skall jag med till valpkursen med Qim och pappa. ska bli kul.
såg en bra film inatt, the reading. en roman kan man väl säga!? den var inte JÄTTE bra men så pass bra att jag inte kunde slita mig!
ne nu får jag sätta igång igen så jag blir klar, skall göra varma mackor idag


xoxo

äntligen fredag

inte för att det har varit något att längta efter precis, har ju vart ledig hela veckan ju :P
men nu är den här. har vart hundvakt idag, tidigt imorse. gick bra, sedan vid 12 kom farmor och avlöste mig. blev en så trevlig pratstund att tiden bara gick förbi och Therese hann komma hem till mig innan jag själv :P så hon fick sitta i trapphusen så länge, tills jag kom :( skyller på farmor som babbla för mycket :P Therese var här en kort sväng då! trevligt´=) testade Sigge med och det gick ju jätte bra! han är inte rädd av sig minsann! bra de..
hoppas han som skulle komma imorsgon ringer ikväll då så jag vet när han kommer OM han kommer. vilket jag ju hoppas, annars blir jag besviken!
efter therese gått så blev det direkt ner till stan för att inhandla mat, hade ju inte åtit nåt på hela dagen! sedan fick jag ta itu med csn sökandet. har ju kommit in på sommarkursen :) skönt att det löser sig med pengar i sommaren i alla fall.
nu skall jag snart sätta fart med att städa upp här, ser ju fördjävligt ut här. stackars therese aom fick sitta här i skiten :P jag lovar, det brukar inte se ut så här! ursligt...
igår vi vi thai mat här, underbart gott som vanligt och när vi smällt ner maten tog vi oss en promenad och en liten glass till det :)
idag blir det nog ingen promenad för det regnar ju, har redan varit ute i spöregnet en gång idag så varför ge sig ut igen??

titta dessa sötnötar! en av dessa funderade jag på innan Sigge.


appropå kattunge så har jag nog redan ångrat det namnet jag gav till den nya katten, Cozmo då... jag vill ju ha Zingo eller Zero, vilket låter bäst? hmm får se hur jag gör, cozmo är ju fint de med cosmo-nova :P
xoxo


en sån här mugg vill jag ha =)


maaat!

Änteligen matpaus! mumma!
har pluggat idag, mer än igår i alla fall. men jag är nöjd med det jag gjort än så länge. skall sitta med det lite mer idag.
på lördag kommer det (förhoppningsvis) en man och skall titta på Sigge. jag hoppsa, hoppas att han bestämmer sig för att han vill ha honom! hoppas att han hör av sig på fredagen så jag vet när han kommer så jag vet om jag kan följa med till karlstads kalaset på lördag. kan ju hoppas att allt prickar in bra!
nu ser det lite ljusare ut med skolan! skall ha möte med studievägledaren på tisdag så då kanske det ser ännu bättre ut. åh tänk om saker och ting kunde lösas snart!? skulle vara så hemsk skönt. men det största problemet känns ju lönlöst! :( känns som om jag inte kan göra något åt det ;`(



Få Bukt På Ditt Liv Kvinna!

FÖrsöker plugga





meeen det går inte så där jätte bra! :(

Måndag

Jaha, då var det en ny vecka nu igen då! tiden går fort minsann. 3 veckor kvar nu tills vi skall hämta min kattunge. Hoppas Sigge har hittat ett hem innan dess! suck..
Ledig hela veckan nu då =) börjar på tisdag nästa vecka. men man är ju inte direkt ledig heller. jag skall ju plugga. har en stor uppsats att skriva nu. så jag skall sätta fart med den snart. vaknade ju så sent idag. halv ett :s va länge sedan jag vaknade så sent! blev förvånad själv.
Thomas har åkt till jobbet, första dagen idag :) hoppas det går bra för honom nu!
Hlegen har varit bra, fint väder med ju :) i fredags var det födelsedags fest hos Pernilla. tårta, grillning och dricka. Vi var hemma vid 2 tiden. och dagen efter så skulle jag upp tidigt för att passa Qim :) gick jätte bra, så söt är han. direkt när pappa kom hem åkte jag och Thomas till Säfflemarknaden en sväng. inget och ha som vanligt men det är kul att komma ut. Godis blev det i alla fall och en sväng till Mc Donald´s för lite skräpmat. sedan hem igen. Thomas var jätte trött och gick och la sig, och vaknade lagom till Eurovision. Man blir lika arg varje gång! Jag fattar inte varför vi är med i det över huvud taget.- vi kommer ju aldrig någon vart? sen att vi är så dumma varje år att vi lägger höga poäng på grannländerna. (många länder gör ju så som bekant) men vi får ju aldrig några vidare poäng tillbaka!? Vad är 4:or jämfört med de högsta poängen liksom. jag menar bara att vi kan väl ge f*n i att ge så högt till grannarna. bara ett litet irritationmoment för mig :P
annars var ju Norge bra detta året. lite annorlunda.
igår var det upp tidigt för mig igen (säkert därför jag sov så länge idag, för att ta igen svunnen tid) tvättdag! höll på i nästan 10 timmar. tvättade täcke och kuddar, mattot och kläder så det blev en del. men skönt och få det gjort. sen städade jag emellan åt.
fick åka och köra en ny duschslang igår med. den gamla hade gått sönder. Bah, tråkiga utgifter!

Klubba, Mums!



Utmattade

Lek

Kul att vara ute, men inte i koppel



Vilostund

Kärlek

Puss!

Nytt i fönstret

Vad är det med katter och strykbrädor?

Blöt katt

Wiggo beundrar det nya i fönstret

Qim


ne nu skall jag ner och hämta posten!
Tack för mig, hej!

huvudvärk :(

sitter här med huvudvärk, skall resa på mig snart och ta en tablett.
Skickade ansökan om sommarkurser igår. verkligen skit tråkigt att plugga under sommaren men jag måste ju ha pengar. Dalhall blev det ju inte lika mycket på denna sommaren som förra :( och jag vill inte vara utan pengar i 2 månader! så jag hoppas jag kommer in. skall plugga distans i alla fall så man kan ju hoppas att man kan ligga ute i solen och plugga samtidigt.
en möjlig köpare till Sigge har hört av sig. jag vill verkligen att han får komma dit för det verkar vara ett jätte bra hem för honom. MEN så ska de ju naturligtvis "fundera" på det och höra av sig senare. å det vet man ju hur det blir med det :( suck! men jag hoppas verkligen!
idag blir det kalas för Per´nilla och Sven-Erik. ett stort grattis till er! klockan 4 tror jag det blir. så man skall väl smått börja göra sig iordning här.
var hos pappa i förrgår med Nova. det blev grillat på kvällen. Skit gott måste jag säga! mums...
Nova fick gå ut i koppel i trädgården för första gången! det blev en motionsrunda för mig med vill jag säga för gud va glad hon blev. sprang runt runt.
imorron är det säfflemarknaden. jag tror att vi tar oss en sväng dit efter pappa kommit hem. för jag skall vara hundvakt på förmiddagen =) är väl aldrig nåt att ha på marknader men samtidigt är det kul att komma ut lite.
ne nu måste jag hämta den där tabletten!
xoxo

Håller tummarna för Sigge!


Monday

Är lite smått sjuk idag, det började igår, då jag mådde jätte dåligt men känns lite bättre idag. typiskt, jag har ju inte tid att vara sjuk nu ju! urs.
Helgen har varit lugn för min del. I fredags var Simon här en sväng för att titta på Sigge och tjata lite. annars har jag mest suttit inne i helgen och tatt det lugnt, vilat upp mig en hel del eftersom jag har vart så himla trött och seg på det senaste.
Jag vet Therese att jag inte skall påverkas av klassen men man kan inte koncentrera sig på arbetet lika bra när man inte trivs och inte får sin röst hörd. sen är det mycket annat som ligger bakom mina tankar om att byta med så det är bara en liten del av det. men det var inget jag ville skriva ut här. men imorron skall jag iaf stanna kvar efter skolan och prata med studievägledarna.
idag har jag mina ärenden att göra. skall till södra och hämta mina betyg, sen till dalhall för att ? vet inte. titta på schema inför sommare hoppas jag! sen skall jag till banken och sätta in pengar för tingning för en katt. sen på mitt eget eftersom det helt plötsligt var tomt :P (hade resten i kontanter här hemma). så det skall in på kontot idag! sen skall jag ta igen städningen som jag inte orkade med igår eftersom jag mådde dåligt. urs, hade egentlige hellre tatt det lugnt idag med.
Eftersom nu Sigge inte kan vara kvar (han har nu börjat protestera mot att han inte får gå ut, han gör sina behov på golvet :( )så har jag bestämt min för den katten som jag hade bokat i alingsås. Så här ser han ut:
Han i mitten (creme färgad birma/ragdoll)


Nu har jag bekymmer med namn, skall ringa ikväll för att meddela vad han skall heta. är lite inne på Ingo, Zingo, Cozmo? nåt annat förslag?
I början av juni kommer han hit till oss.
hittade dessa på blocket med, såå gudomligt söta! =) tyckte bäst om den vita längst upp till vänster och den creme färgade längst ner till höger! blev jätte kär :P

var bara tvungen!

hade jag haft penagar nu så hade jag köpt mig en ny soffa, en sån med schäslong. och sålt mina andra 2. det kommer ju billiga på Jysk hela tiden men sist gång så va schäslongen på fel sida och den gick inte att spegelvända :( annars hade jag nog vart på den! :P men det kanske blir efter sommaren om jag har fått jobba mycket! ne nu skall jag gå och göra mig iordning!
xoxo 

jag vet therese!

därför kommer en liten uppdatering här och nu =)
avslutade min praktik igår, skönt men ändå väldigt tråkigt för nu måste jag tillbaka till skolan igen, vilket jag hatar. trivs ju inte riktigt där, ínte i klassen i alla fall. så vad jag funderar på nu är om jag skall göra något annat (plugga nåt annat med andra ord) eller om jag skall härda ut!? svårt val. suck*
förra helgen var jag hos mamma, riktigt roligt denna gången faktiskt, inte ett enda bråk faktikt! härligt!! vi åkte runt lite som vanligt och besökte platser, det gör de ju varje helg så för dem är det ju inget nytt :P men för mig är det ju kul att komma bort och göra nåt annorlunda :)
Fatima badar:

jag har nu pratat lite med folk och inser nu att jag inte kan ha kvar goa Sigge. han vill bara ut och går runt och surar när han inte får komma ut. detta är för hans eget bästa eftersom jag tycker synd om honom, så jag vill inte att ni skall tro något annat! för jag hade gärna behållt honom om jag hade kunnat släppt ut honom, men det gör jag inte mitt i stan, aldrig. så han kommer att få komma till ett bättre ställe, det förtjänar han! skall bara hitta ett hem som låter bra för honom.


sydde ett par snygga kuddfodral i helgas med :) jag blev nöjd i alla fall. jag ville ju ha ett par ljusrosa och hittar man inte får man göra det själv. jag hittade ju visserligen färdiga sådana kuddar (typ likadana) på ikea men de kostade ju 200 kronor styck. inte dyrt visserligen men jag kom undan med  30-40 kr styck :) så här blev de:

ja det var en LITEN uppdatering Therese men det kommer mer!
xoxo

RSS 2.0