sååå trött!!

är så himla trött! har varit så här trött sedan 4 idag. men jag ville inte ta en powernap heller för då får jag svårare att somna sen. går hellre och lägger mig tidigare.
har gjort lite skoluppgifter idag. och sedan kikat på frisyrer. men jag har bestämt mig för den jag gjorde sist. fast kanske lite kortare. kan inte göra så mycket annat med mitt tunna hår just nu så...




gud vad jag längtar till sängen!!



den här skall jag testa!

hittade en hårinpackning för håret på en sida från en frisör nyss. tänkte jag skulle testa :)

Hemmaspa: Vitaminkick för håret


vitamin

Nu när vintern äntligen börjar bli vår så kan man behöva en liten vitaminkick för håret. Den här inpackningen som ni enkelt blandar ihop själv är en perfekt start på försommaren.

"Vitaminkick"
1 avocado
1 banan
1 ägg
1 msk flytande honung

Mosa ihop alla ingredrienser till en mysig röra men gör den inte för lös för då kommer den bara att droppa. Massera in röran i hela håret och låt sitta i minst 30 min. Tvätta  håret och spring ut i vårsolen.


urs vad slö jag blev

farligt att sitta vid datorn för länge! känner mig jätte slö, skall in i duschen men har ingen ork till det ens. men jag måste!
jag måste förbereda mig för imorgon med, skall ju ha ett gympa pass med barna. får nog sätta fart om jag skall få något gjort! skall ju gå egenom mina vfu-uppgifter med, så jag fattar något!
har beställt tid för klippning på torsdag med. känns bra! klippa bort det slitna. men det är ju så dyyyrt! :´(
sen funderar jag på att köpa priorin. mirakelkuren för håret. känner mig aningen skeptisk måste jag säga. men jag har ju så tunnt hår nu så.. vad gör man? skadar ju inte att testa! haha eller så kanske jag sitter här och tappar allt hår istället :P får se vad jag gör.
ha en bra kväll!
xoxo
Bad Hair Day

Raaaast!

härligt. sitter här hemma nu och äter resterna från gårdagens goda mat.
Thomas fyllde ju år igår, så jag frågade om han ville göra når speciellt under dagen (så den känns speciell menar jag). och han sa då att han ville laga någon ny maträtt som man inte gjort innan. så vi åkte ut till eurocash och handlade varorna. svängde förbi profab också för att införskaffa en köksmatta. har tröttnat på trasmattan som låg där innan. passade inte riktigt in heller.
sen tog vi en sväng in på bergers och tittade ut ett armband till thomas present. enklare när de får välja ut själv. (killar är ju så svåra).
när vi kom hem satte thomas genast igång med maten, satte på sig det fina förklädet som marina gjort och satte igång.
resultetet blev jätte gott!






xoxo

grattis thomas 20 år!

Ett stort grattis till min honeypie som får gå på systemet idag!



sitter här och gluffsar i mig lite nudlar nu, har väldigt ont i huvudet så det blir ingen praktik idag. men jag skall ialla fall pallra mig till stan och ragga upp en present till Thomas.
urs och fy vad helgen går fort! man hinner ju knappt med nåt. i fredags åkte jag i alla fall med tåget till karlstad, direkt efter praktiken. åkte till biltema och ikea. på biltema inhandlade jag insektsnät till fönstrena. så nu skall jag kunna öppna dem utan att en katt kommer ut eller att de äckliga spindlarna kommen in. skönt! på ikea blev den en ny köksduk, nya mattor, porslin/glas, en filt, skärbrädor, osv.
                  duken:                                 Filten (en rocka):             
                
          Matskålar till katterna:                     Mattorna:
              

här är matt växt-arrangemang som jag fick till att göra eftersom Nova dödade en av mina växter :@ så ledsen blev jag! men det nya blev ju också bra:

i lördags var det kalas för Thomas hemma hos hans familj. trevligt! hade tyvärr ingen kamera med mig, glömde väl dem som vanligt. snodde 2 bilder från Marinas blogg (hoppas det gick bra):


och igår var vi i nässjö och hämtade den andra katten till familjen. den SISTA! haha.. sista djuret var det, så det så!
Sigge heter han och fyller ett år på torsdag! men han är lite butter just nu, ett nytt hem och en kissekat som skall busa. för mycket på en och samma gång. men det går bättre idag än igår. så han vänjer sig nog snart.


lite övriga bilder:
Gos

Nova och Ozzy

Nova klättrar

sover

lek och bus

Qim sover

mat

lek upp-och ner

nykommen

idag. Nova får stå för att se ^^



ne nu skall jag ta och göra mig iordning. skall se på ett program senare och direkt efter det skall jag gå ut till profab för att leta present till thomas och kanske en köksmatta. glömde bort det på ikea i fredags.
xoxo

vågat! :P



gud va jag längtar till den tredje Änglagård kommer då! den skall ses!

Fredag

har vart hos pappa idag, igår med för den delan. igår satt jag i trädgården och pluggade/solade. idag var det ju inte lika varmt tyvärr. men jag hann ju klippa simon i alla fall. Qim (hunden) har ju kommit till familjen. jätte söt är han!
en liten korv som springer omkring. är jätte kär!





sitter just nu och tittar på talang. lite små kul att se på. thomas har jag ingen aning om vart han är, kan väl hoppas på att han kommer hem snart så man får sigv en mysstund innan läggdags :) men det tror jag tyvärr inte...
imorron är det marknad med, har inga pengar till att slösa nu så det får väl bli nåt smått som godis :P

har nu bestömt mig för en till kissekatt. många tycker då: GALEN!!! men inte jag :P finns inget som kan ändra mig nu :)
det blir troligtvis en blandning mellan ragdoll och birma som jag får hem i juni.. får se när jag bestämt mig.

                      
xoxo

Långfredag

Härlig bild jag fick sno från Thereses blogg:


sitter här med en hårinpackning i håret just nu. skall försöka läka håret så mycket som möjligt.
är blond igen nu :) men kanske lite för blond för min smak jag vet inte. jag vill ju vara blond eller vit i håret. men jag vet inte om jag kommer luckas att bli vit :/ får se. nu ska jag iaf låta håret vara ett tag. skall klippa mig om 2 veckor med, ska bli gött. sen blir det kanske näspiercing i samma veva =) ser vi fram emot!
idag blir det kalas hos Wahlströms, Carolina blir 13 tror jag? och imnorron blir det påskfirande i samma hus! blir bra de.
fan va alla fyller år på våren nu då, jag blir alldeles knäpp. men det är ju "semesterbarnen" som fyller nu ( som hon på bergers sa till mig förra året). kul å veta när man blev till :P
igår var en lugn dag, fixade håret å så och det kan ju ta ett tag, jag vågade mig ut på stan med ;P thomas har ju fått sköta alla mina ärenden annars :P stackarn..
thomas kom hem med god mat från leif igår, så den skall ätas idag. urs, folk verkar tro att vi har det jätte dåligt här hemma :(
ne nu skall jag ta och sminka mig!
xoxo

Glad Påsk Till er alla!


hihi

tog ett test på facebook nyss. där en fråga var vilket djur som jag liknar mest.
alternativen var:
* en kråka
* en ko
* en guldfisk
* en katt
jag frågade thomas vad han tyckte då sa han att han tyckte jag var mest likm en guldfisk :O
varför frågade jag och han svarade  -"för att du är söt men harmlös". ^^

beslutsångest

har vart i skolan idag, har hänt en hel del saker som aldrig annars brukar hända. crazy day!
fick tag i avfärgning i alla fall och en fin blond färg. sitter och överväger om jag skall sätta igån med en avfärgning nu eller inte..hmm, svårt! förpackningarna kan väl inte bara stå här sådär!? eller? :O
haha ilandsproblem :P
idag kom min babe Therese och firade mig! trevligt! men gud så pinsam jag är! tänkte på det när du hade gått therese: jag bjöd ju aldrig på kaffe och mina goda hembakade mockarutor! :O fy skäms på mig säger jag bara.det hör ju till rent hyffs att man bjuder den man blir grattad av på något! JAG SKÄMS! FÖRLÅT! men jag lovar att jag skall spara några rutor till dig och att jag kommer kompencera nästa gång! hoppas det går bra!?
fick en jätte fin ljusstake med svarta ljus till :) Tack! den skall stå på köksbordet sen.
idag var det minsann inte lika fint väder som igår :@ men det är väl lika bra det eftersom jag var på skolan ändå så jag hade väl inte missat så mycket!
ne nu ska jag äta och byta kanal! hockey är ju inte ett dugg intressant!




xoxo

måndag

idag har jag suttit och pluggat, började pluggandet här hemma men tyckte det var så tråkigt att sitta inne när det var så fint väder så jag gick helt enkelt ut och satte mig med pluggandet :) sköönt! solen tar en hel del nu på våren så jag blev allt lite röd och nu sticker det i hela ansiktet. men de é härligt.
efter skolan imorron blir det till att leta upp avfärgning till mitt hår. har ju letat runt hela stan känns det som men här finns ju inget. så jag litar på gamla karlstad! :) sen skall jag ju köpa en blondering med annars får jag ju gå runt i orange hår. och det gör jag inte igen :P sen vet jag ju med erfarenhet att håret blir gult efter detta så jag skall även köpa silverschampo. efter det hoppas jag på ett bra resultat.
sen har jag ju kommit på det att det skulle vara snyggt med en näspiercing med :) men det får bli efter studielånet har kommit, man ska ju ha nåt att leva för med :P
det är min nya idé! ;)

ne nu ska jag ta mig knäckbröd med ost och varm oboy. det är favoriten!

xoxo

music




21 år idag!

och har börjar dagen med en tårta till frukost :) jag och Nova satt och mumsade på den.
blir väl inget vidare firande av mig idag, alla har redan firat mig innan. pappa, maria, simon och farmor var här i torsdags och igår blev jag firad av thomas familj, i Karlstad. där blev det en del inhandlat ändå, skor, en ny maskara, mindre smink, en vattenkanna, isglass former, en lila lampa och en stor rosa golvlampa. hör och häpna nu: jag har bestämt mig för att få in lite färg i lägenheten :D. ska till ikea till  veckan igen kanske och köpa nya runda mattor i nån snygg färg med. skall byta ut de svarta :P
men en härlig dag blev det igår i alla fall, med shopping och mat.
Tack till alla!


kalajs

har haft kalas för mig själv idag. pappa, maria, simon och farmor har varit här. tårta och hembakade bakverk bjöd jag på. Nova hade full rulle. trevligt var det! :) imorron bär det av till karlstad med thomas familj! och Nova skall vara hos pappa. kul och fylla år ibland :P
sitter just nu, törr efter dagen och väntar på thomas. vi skall ut på promenad när han kommer hem, känns som om jag behöver det nu.
fan va varmt det har blivit om dagarna nu! vilken helomvändning :O men härligt ;)




xoxo

RSS 2.0