Pics

så här blev slutresultatet av väggmålningen i köket:


byggde ju ett skåp i julas som har sett ut så här till nu:


nu ser det ut så här efter jag tapetserat det:




zipp och wiggy fick nya saker här om dan, bla denna grönsaksboll:


xoxo

i all röran

målaren är här nu och målar köket. igår blev det ju bara slip och vävsättning som hanns med. idag skall han måla 2 ggr. han är inne på första nu och jag hoppas värkligen att han hinner göra klart allt idag! för jag vill inte ha det som det ser ut nu!. sitter ju med alla köksgrejor i tv/sovrummet :( en enda röra.
så här såg köket ut innan:



så här såg det ut efter igår:



bilder på slutresultatet kommer senare.

fick novas fina bur och toa i måndags. och igår fick jag allt annat som leksaker, tandborstar, tandkräm, sele, mat osv. + en massa grejor till marsvinen :) måste ju ge dem lite med stackarna.
buren:


Toan:

sen var jag ju kattvakt hos pappa mån-ons denna veckan med. pics:














så här ser mitt gamla rum ut nu:




ganska avundsjuk faktiskt eftersom det är helt i min smak! skorsstenen är ju favoriten! fusktegel. skit snyggt.
i söndags bakade jag och thomas mockarutor, som vi mumsade på och som jag skall ha till på torsdag :)
så här blev dem:

xoxo

Robinsson

sitter och kikar på robinsson just nu, mest för att se ifall det är något att följa. är mätt i magen. jag gjorde maten idag, pytt i panna med bacon och ägg. mums! annars har jag bytt och dammsugat sängen. skönt å lägga sig i en ren säng.
var och handlade lite idag med, först på ica, där jag köpte kattgräs till Nova och hämtade ut en gratis godispåse. sedan bar det av till netto, lite billigare mat där. hade väl även planerat att köpa korgar som maris hade köpt och jag visste exakt vad jag skulle ha dem till. har ju vart så trött på att inte ha någon skohylla. eller ja, den har stått ouppackad i trapp uppgången sedan i höstas. den var ju för lång och det gick inte ihop eftersom jag hade en slags byrå där med. men nu blev jag så arg att jag skiter i och har den vita byrån där och satte en korg till att ha all post i. det blev bra och jag är nöjs, träkigt bara för en sån fin byrå men jag använde den inte. får ge bort den eller nåt istället.

hon blir ljusare och ljusare i pälsen :)



Hälsar på Wiggo



Busar i marsvinens hus


Så här ser lådorna ut



Nova uppskattar tidnings lådan


en låda blev till kruka :)



resultatet



om 2 veckor idag så fyller jag 21. jag känner att jag vill göra något kul men vet inte vad :(
xoxo

Lördagsmorgon

glömde ringa till Hsb kontoret igår som hon sa att jag skulle göra. hon sa att  jag skulle meddela henne hur  det har gått med grannen. trots att jag säger att det är samma visa varje gång att han får en klagan å så är han tyst i några veckor sen sätter han ju fart igen. så vad skulle jag ha och säga igår då? att han har varit lugn? så att allt är bra? herre gud till människa att inte fatta. verkar mer som att de skulle varit rädda för honom eller nåt. och igår va det den andra grannen längst ner som startade fest igen. och jag skojar inte, han hade högre volym än han under mig! han höll på från ca 9 till halv 3 på natten. jag la mig 12 och somnade men sedan vaknade jag av festen vid 2, sen kunde jag inte somna förrän 6-7 nån gång. skall det bahöva vara så jämt? seriöst jag kommer ju aldrig bli av med detta. och skulle grannen under flytta (vilket jag ju inte tror att han kommer behöva) så är ju hyran så låg så vad tror ni man får under sig? jo en ung person som inte har råd till annat som säkerligen är bra prtysugen. så jag sitter faktiskt och funderar på om jag inte skulle ta och flytta till den där andra som hon erbjöd mig, på 42kvm. lite större och inte så mycket dyrare. skall i ala fall kika på den.
målaren hör aldrig av sig heller. hade ju velat ha köket målat denna veckan men ack nej! jag vill ju ha det gjort innan mamma kommer hit och innan jag bjuder hem pappa mm och farmor lagom till min födelsedag. hade ju vart kul och slippa sitta i den fula, fettiga tapeten. aja..
uppsatsen är ju över nu ialla fall. skall till skolan på torsdag och diskutera den. kommer säkert få komplettera känns det som.
igår var jag med Nova till farmor och hennes Maine coon,  Nelly. nelly blev bara rädd, gömde sig, fräste och morrade.
har vart hemma hos pappa 2 ggr med med Nova. det har ju gått bättre men det är ju tre ketter att lära känna där. Ozzy är ju som en hund och är bara nyfiken. Nemo går runt och surar bara för att Nova råkade fräsa åt honom en gång. Lisa (som det alltid brukar gå sämst med) gik det även sämst med. det började bra och hon var nyfiken. men det dumma var att nova låg och sov när lisa hälsade så nova fräste eftersom hon blev störd och lite skrämd. och det kommer lisa aldrig glömma. hon é allt en sur gammal kärring hon :P
skall bli intyressant när jag skall bo hos pappa nu på måndag-onsdag med Nova.
har praktikdagar att ta igen med, Bah! inte roligt.
idag vet jag inte riktigt vad det blir. en sväng till affären blir det i alla fall. skall se efter en slags korg som jag skall ha till kruka i köket. skit snyggt kommer det bli enligt min fantasi. skall införskaffa kattgräs och mat med. tänkte göra den där goda rätten som jag fick av therese :) om jag hittar reseptet vill säga.
ha en bra Lördag!


xoxo

17 år


äntligen fredag!

så nu har fredagen kommit. veckan har bestått av praktik och skola. idag började ledigheten men ledig och ledig..jag har en stor uppsats och skriva och göra allt jag ligger efter i + ta igen 3 praktikdagar :( urs! känns som om det är mycket nu :P kämpa på kämpa på. men idag har jag gått upp tidigt för att plugga. målet är att vara färdig med uppsatsen denna veckan t om, eller skapligt färdig i alla fall. hoppas jag kan hålla det nu! men det är ett intressant ämne jag valt att skriva om i alla fall så det borde ju gå fort tycker man. jag skriver om mobbning.
den 23-25 skall jag bo hemme hos pappa. de skall ju skaffa hund, kanska från dalarna så det ska hyra en stuga där och lära känna hundarna. så då blev jag tilldelad kattvakts-posten :) inget jag har emot, då får jag mysa med mina katter ^^ sen skall Nova med mig också, så då får du komma therese om du skall vänja dig :P då har du 4 katter :P haha...
men vi tar nog inte och sover där. iaf inte nova. det blir för mycket. men kul ska det bli.
redan i eftermiddag skall jag åka hem till pappa med nova, så hon får lära känna dem lite innan. en åt gången då. nova gick upp idag när jag gick upp, hon brukar göra det, och sen dess har hon bara busat och ätit min frukost :P david hörde av sig idag med, så det blir kanske kaffe med honom imorron. trevligt. sen är det ju melodifestivels finelen med, skall se om thomas är sugen på en myskväll med martini och glass med mig, blev ju så fel förra helgen. 
turken hade en tidig fest idag, halv 12 började han och jag skojar inte det lät faktiskt som om han hade fest :S så jävla trött på honom. så jag ringde än en gång till kontoret hsb. men va fan de gör ju inget mer än å skicka varningar. han har fått 5-6 varningar nu. hur många behövs det innan han får dra??? inte nog med det! vet ni vad hon frågade mig? "har inte du funderat på att flytta då?" sen ursäkta hon sig å sa att det är ju inte så det skall va och att hon inte borde fråga men det skulle finnas en ännu större etta ledig från 1:a april ni en etta på 42 kvm istället, mitt emot oss nu då. å visst låter det lockande så men va fan!? det är ju HAN som skall bort, när det är han som stör!?

morgonbilder:

här åker frukosten:

mums!

här smygs det på thomas när han sover:

här kommer monstret i henne fram:




men nu har hon lugnat ner sig och har lagt sig för att snutta på min hals ^^ å med det menar jag att hon får tag i en skinnbit på halsen och suger/snuttar på den, tills hon somnar :P  jätte gulligt verkligen men snart sitter jag väl här med fullt i sugmärken :p hon är allt en liten bebis :)
så här ser det ut:





 ne nu ska jag hoppa in i dushen, det börjar närma sig att vi ska åka. Ha en bra fredag!
xoxo

Nattbilder

så här trött kan man vara mitt i natten...



att man inte ens har orken att lägga sig ner




xoxo

Tävling


http://levinda.blogg.se/2009/march/tavlingsdags.html?_tmp=9eebb1c6ceb88e24fa99f071661c5e21161e49b7

kort om helgen

I fredags var Christian här på besök, lika trevligt varje gång! chokladpudding och kaffe, tradition! det blev mycket i magen och mycket babbel, as usual ;) han är ju i lumoan nu så mann träffar honom inte så ofta längre.
när han gick hem senare på kvällen la jag mig i sängen och tittade på "vi hade i alla fall tur med vädret". sen somnade jag, thomas var ute och festade och väckte mig naturligtvis när han kom hem, grrrr!
i lördags bytte jag sängkläder och så, och mitt i allt ringde simon och frpga om han fick komma. (han ville ju se katten) han är så djurtokig så :) så han kom senare på eftermiddagen och stannade på kvällen. simon busade energin ur lilla Nova och sedan satt vi och myste till tvn. när han gått satte jag mig och kikade på americas funniest home videos och skrattade magen ur mig! =D oj oj oj..sen ficj´k det bli till och se slutet av melidofestivelen. ser mer fram emot finelen.
söndagen gick fort sam vanligt. är ju städdagen, och tiden går ju så fort när man håller igång. det var tvätt och städ. på kvällen kom Thomas föräldrar och kikade på Nova. Marina hade med sig bädden som hon sytt till Nova. Jätte fin är den, blev gör nöjd! ^^  trevligt att de kom men tråkigt att det inte blev någon längre stund. men men, en kan inte få allt inte :P Thomas och jag kikade på whipe out och sanningens ögonblick. bra tv kallar jag det! och efter det fick jag mig en överaskning! wow säger jag bara, riktigt överaskad och glad blev jag! puss på dig!
idag har jag bara myst. handlat lite dock. sen blev jag ju visserligen grymt besviken över kläderna som jag hämtade idag (som jag bäställde för länge sedan) hoppas på att kunna lämna tillbaks dem! urs! inte alls min stil.
är bara 2 dar kvar på praktiken nu, sedan är det skola igen. men jag skall bara till skolan 2-3 gånger nu i mars så jag ska väl inte klaga :P är mycket hemmaarbete istället, och det gillar jag!


Fredagsmys vid tv:n


 

Simon och Nova leker


 

Jag sliter


 

Hmm..


 

Novas snygga bädd


Måndags bus

ne nu kom älsklingen hem så nu blir det mys med honom! ❤ ha en bra kväll!

xoxo

i väntans tider

har dammsugat hela lägenheten nu och plockat undan, vill ju inte att det ska se ut hur som helst när det kommer folk ju!
nu hörde krull av sig så jag skall springa och möta honom nu. skall till bolaget och köpa martini tills imorron! sen blir det ica för att inhandla lite gott!
xoxo

fredag!

ja dagarna bara går och går. är hemma från praktiken idag, mår inte riktigt som jag borde. vill bara ta det lugnt. skall göra lite läxa och så. och ikväll kommer christian hit. då blir det chokladpudding enligt vår tradition . blir kanske nån film också. ska bli kul å träffa honom, han ligger ju i lumpen nu så man får nog inte så många chanser.
lilla Nova blir större och större, det går fort med katter. det är då inte länge man får njuta av att de är små inte :( hon fick sin första vaccinationsspruta igår kväll. vi åkte till P-A här på vänersvik.  sen blir det en om fyra veckor igen. det är ju en grundvaccination. hon var jätte rädd. hon är så tuff på hemma plan när det kommer hem folk, men nu visste hon ju inte var hon var och inte nog med det! en gubbe som tar henne i nacken och sticker henne! hon skaka hela hon. sen kollade han öron, ögon, hjärta och så för att se om hon var frisk, vilket hon var :) härligt.
har ju vart på praktik hela veckan, vilket har varit otroligt skönt! skönt att slippa pendla varja dag, slippa gå upp så jädrans tidigt och komma hem tidigt! synd att det bara varar till onsdag :( men nästa kurs tror jag består mycket av praktik! då ska jag se till att jag får här i åmål och på det stället jag vill! södra!
det blev inte ommålning denna veckan. kennet och jag hoppas på nästa vecka. men alla vet väl hur hantverkare är! men men..har i alla fall bestämt färg, cappuccino blev det nu istället. en jord färg som passar bättre till golvet. taket skulle de visst måla om med, vilket behövs!
har kanske fixat sommarjobbb nu med! vilket jag ju måste ha eftersom jag inte får studielån under sommaren! men det såg ljust ut sa hon.
ne nu ska jag nog gå och lägga mig en stund igen.
xoxo

ny vecka!

kom hem från praktiken för en timma sedan! sönt med lite praktik nu, men synd bara att den bara varar i 1½ vecka! men det gick bra idag i alla fall. på luchen var det snabbt hem och kika läges hos vår lilla nykommling. har ju aldrig varit ensam hemma förut, men thomas var fortfarande hemma så hon var bara ensam en timma sammanlagt idag. och ingenting hade hänt med lägenheten - inga olyckor!
för er som inte vet: så var jag och thomas uppe i sunne i fredags, på selma spa och hämtade en liten kattunge på 9 veckor. riktigt söt och energirik.
kennet ringde idag med, och imorron kommer han och en målare och kikar på vårt kök, ska bli kul att få välja färg! tänkte mig nåt milt mintgrönt aktigt. får se vad thomas säger. så forhoppningsvis så har vi det ommålat till helgen =) till helgen vore det kul om Novas bädd är klar - längtar så efter den! men känn ingen press marina!  
nu har turken dratt igång sitt party för idag igen. hatar att han skall hålla liv hela tiden, får ta och bränna en skiva nu snart å dra på den rejält i sterion! inte nog med att turken skall hålla på (med sin olidliga turkmusik), utan nu har ju emelie flyttat ut och en ny flyttat in. så nu har vi en massa fjortisfester här med (eller ja,  1 än så länge men med tanke på vilka det är så blir det garanterat fler) tössefolk! !  suck...
idsg blir det en lugn dag med plugg, tänkte jag skulle se på "vi hade i alla fall tur med vädret" får se vad jag hinner.

har fångat mina tre sötnötar på bild:

Wiggo sitter och kikar på snön som faller

Datorn är intressant tycker Nova

Zipp, Nova och Wiggo

Mysigt

Lilla Nova 10 veckor


nu har jag fått ändra teckensnitt, ty en viss fröken nilsson inte kunde läsa! hmm.. säker på att glasögonen har rätt styrka? *fniss*
ha en bra dag!
xoxo

utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din sida, utmana personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du: Elin

2. Ett ord på fyra bokstäver: Eluttag

3. Flicknamn: Emma

4. Pojknamn: Erik

5. Yrke: Ekonomichef

6. Färg: Elfenbens vit?

7. Klädesplagg: Elfenbensvit klänning

8. Mat: Esqargot

9. Sak i badrummet: El-tandborste

10. Plats/stad: Erikstad

11. En orsak att vara sen: Ej färdig

12. Något man skriker: EMIL! FÖRGRÄMMADE ONGE!

13. Film: Emil i lönneberga

14. Något man dricker: Ekologiskt kaffe

15. Band: Electric banana band

16. Djur: Ekoxe

17. Gatunamn: Eriksbergsgatan

18 Bil: El-bilen

19. Sång: Elouise

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Euefa cup

utmanar:
de som vill och har tid!


RSS 2.0