Måndag igen nu då

helgen har bara varit bra för min del. Lördagen började med en tripp till Säffle. jag införskaffade mig 2 stycken nya bikinis sedan gick vi till Mcdonalds för en plusmeny där. vill ju ha alla glas :) när vi kom hem till åmål igen bar det av till forsbackabadet med fam. Wahlström. där ägnade vi en heldag fram till kvällen då det blev köttfärslimpa med färskpotatis, mumma! dagen avslutades med film och en lååång härlig dush!
gårdagen innehöll städning och tvättning. vi tog en promenad till klädmagasinet där jag fyndade på rean :) på kvällen gjorde jag en rejäl klädrensning i garderåben, man använder ju inte allt man har ju! blev en hel del kläder som skall kasseras :P riktig jävla värme var det igår med. och idag skall jag ut i den igen :P hoppas bara inte det är lika varm. skall ut och sola och läsa ut min bok Gömda. skall skaffa min fortsättningen på den med, asyl. får gå till bokhandeln eller nåt. skall även till stilmagasinet och se ifall jag kan få nåt på mitt presentkort. a ne urs, jag har mig en hel del ärenden idag med.
men först: ut i sooolen!
xoxo


Härliga sommar!

är det inte underbart väder ute nu för tiden? blir lika glad varje dag när jag vaknar och ser en klarblå himmel. underbart! denna veckan har hittills varit väldigt bra, har njutit av sommaren varje dag. i måndags var jag och thomas och grillade vid vattentornet. mysigt och gott. kan vara kul att lämna spicen ibland med :) i tisdags jag jag iväg med mina två små katter hem till pappa och solade en sväng. onsdag, torsdag och idag har sett ganska lika ut. har tatt min en promenad på dagen och sedan gått vidare till Wahlströms för att få mig lite sol. riktigt härligt! sen efter några timmar har man kommit hem till sambo och djur och bara myst. men torsdagen såg annorlunda ut på kvällen eftersom det var kalas för lillebror <3 väldigt trevligt. imorgon tänker jag fråga thomas om inte han vill dra till säffle. han frågade härom dagen om det så jag passar på :P jag vill köpa mig en ny bikini och sedan få tag i den nya färgon på mcdonalds glasen. vill ju ha alla färger!
på sönad är ju den vanliga städ och tvättdagen, men denna gången är äntligen thomas här och kan hjälpa mig.

hör och häpna: JAG HAR BÖRJAT LÄSA EN BOK! herregud säger jag bara, jag hatar ju att läsa men denna veckan fick jag mig ett ryck och köpte tre böcker på rea. den jag läser nu är lisa marklunds gömda och jag har fastnat, har så svårt att lägga ifrån mig den :P skall köpa efterföljaren sen med.

nu håller den nya grannen eller de nya grannarna in i lägenheten bredvid oss. den har stått tom i ett halvår nu. man kan ju inte låta bli att bli kaffetanten och bli nyfiken på vem det kan vara.

ne nu skall jag återgå till mina dagliga sysslor! ha en bra helg!
xoxo

Födelsedagsbarnet







Nööööjd!

kommentaren från mitt sista skolarbete i förra kursen. är så lättad över att det gick bra så jag slipper göra om  :)

RubrikSkriftlig individuell examinationsuppgift
StatusGodkänd
Bedömd avElisabeth Björklund
Kommentar

Elin, nu vill jag börja med att säga att jag är glatt överraskad. För en tid sedan kändes det som om du var lite vilsen och inte visste vad som förväntades i kursen, du fick en chans att träffa Irené men tog den inte och jag undrade vad som var på gång. Jag var rädd att du skulle ge upp. Och så kommer denna studie! Du har verkligen gjort ett gott arbete. Du ställer spännande och viktiga frågor och du hittar relevanta svar i litteraturen. Dina egna synpunkter är kloka och du skriver bra.

Även din observationsstudie är genomarbetad.

Hoppas nu att du ser framtiden an med tillförsikt! Och du, ett gott råd: Var mer aktiv och gå på så mycket undervisning du någonsin blir erbjuden.

Elisabeth


Journey



trist lördag

hade en riktigt dålig dag igår och en ännu värre idag. känner bara för att sova bort hela dagen! men inna det blev så här igår så var jag en sväng hos pappa och lämnade snus. så stannade jag där några timmar och år pastasallad, mums! idag får det bli ost- och broccolisoppa med vitlöksbaguetter, min favorit!
idag har jag mest bara kikat på film och så fick jag ett pysselryck så jag brände ner vi hade i alla fall tur med vädret igen till pappa, som lovat och pysslade ihop ett omslag. har man tråkigt så :P


imorgon är set som vanligt städ och tvättdag. sen skall jag väl försöka plugga lite med, blev ju dåligt med det idag när jag är så depp.
köpte ju lite grejor på jysk och netto här om dagen. så här blev resultatet av några av grejorna:

har ingen större lust till att skriva mer nu, ingen lust till nåt alls igentligen. så det får bli någr bilder till ist.

här är myspropparna:







ne nu får  jag ta och sätta på ugnen till baguetterna :)
xoxo

so bored!

Ja, jag har lite tråkigt just nu, Thomas jobbar ju från 1 till 22 alla dagar resten av veckan nu ju så han är ju borta från halv 12 till strax över 23. så det är jag och djuren. fast till helgen känner jag faktiskt för att gå ut, men med vem och var?
idag har jag inhandlat lull lull till lägenheten från netto och jysk. så jag har underhållt mig med det. frostar ur frysen gör jag nu med. fick mig ett städryck igår nämligen. då ställde jag mig och rensade ur skafferiet och städade det. och idag tar jag itu med kylskåp och frys :)
men just nu blir det en stunds mys med lilltrollet.






xoxo

Cozmo

Här är den nya familjemedlemmen!














Sigge har fått nytt hem och det går bra hittills där borta i kungälv.  hoppas han kommer fortsätta att trivas!
xoxo

Mätt och nöjd

har precis ätit en god middag! spagetti med köttfärssås med en väldigt god sallad till! mumma! blev klar med kursen idag med, så nu har jag bara 2 uppgifter kvar från den förra så är jag klar. den ena tänkte jag göra imorgon i bilen. känns bra. imorgon bär det ju iväg till alingsås, bara inte Marina glömt bort bilen! Den nya katten skall hämtas och Sigge skall lämnas. så vi blir av med en familjemedlem men får samtidigt en till. hoppas verkligen Sigge kommer att trivas, för annars kommer han tillbaka hit.  men det verkar vara en jätte bra familj så jag tror och hoppas att det går bra. han är nyduschad och klorna är nyklippta så nu är han klar för imorgon. passade på att duscha Nova i samma veva med :P det gick faktisk bättre i duschen. skall faktiskt bli väldigt ledsamt att bli av med Sigge nu, han är ju så underbar. men det är ju för hans eget bästa. kommer bli tomt i alla fall.
trött är jag nu, orkar inte göra så värst mycket, har ju suttit och pluggat hela dagen både igår och idag. men jag har planerat att ta en promenad så det skall jag göra. skall ändå till ica så varför inte ta en omväg? :P
igår kikade jag på Vi hade i alla fall tur med vädret igen. bra men jag hade förväntat mig att den sulle vara roligare. ettan är ju rolig! men den var mysig att kika på. ikväll skall jag se den nya fredagen den 13. om jag orkar, är riktigt trött nu.
gjorde mig ett kap härom dagen. jag köpe en knappt använd ipod touch av John malm för bara 500 kronor. skit nöjd! han är Crazy, iaf när man vet anledningen till varför han sålde den :P men det gynna ju mig.
ne urs, här satte jag mig för att jag trodde jag hade mycket att skriva om, men jag har väl blivit hjärndöd av min trötthet. så detta får räcka! får återkomma imorgon med bilder på den nya kissen!
söta katter:







åh vad jag längtar till imorgon! :)
xoxo




RSS 2.0