Bella´s Lullaby


Beyonce



gynundersökning

har precis kommit hem från en gynundersökning. härligt att få vresa med benen lite ibland ;P
haha ne men va ett tag sedan sist jag gjorde en undersökning så varför inte? jag var ju ändå där för å få nya piller.
igår va Cristian här, vi år chokladpudding och hade det trevligt. våran tradition. kom fram till igår att vi haft den i ca 3-4 år nu :P tiden går fort. har snart vart tillsammans med Thomas i 4 år! vart tog alla år vägen? det har gått upp och ner men vi har alltid hittat tillbaka till varandra! ♥  Love you!
hen har typ köpt en ny bil nu. audi s4 tror jag det var. men jag och bilar....låter det vara sagt!
men han är överglad just nu. hoppas det blir av bara. och det är tyvärr en jävla bit att åka för den...uppsala!
va skall man hitta på idag då? funderar på en sväng till jysk eller nåt, kanske profab.. får se med vädret hur det blir.
ha en bra dag!
xoxo

min favorit låt från "sånt är livet". bra film


Cajsa stina åkerström


hemkommen från Säffle

har precis kommit hem från Säffle, fått den nya färgen på glasen, lila :) har bara en färg kvar om vi nu inte missat den då.  Har blivit många burgare på det senaste :P
Thomas lämnade av mig här hemma och stack direkt till jobbet. idag har min mobil kommit! :) härligt! men kan ju naturligtvis inte hämta ut den förrän 16.00! :@ så irriterande!
ikväll skall jag hem till Krull! skit länge sedan sist ju! skall bli trevligt.
nästa vecka skall jag och Honeypie till karlstad, då blir det Bio - Harry potter och halvblods prinsen! sen skall vi till biltema och till klädaffärer! :D längtar..
så...vad skall jag hitta på nu då? funderar på en powernap! kan sätta på en film, så kanske jag somnar till den.
bye bye!
xoxo

Therese!
ja, naturligtvis skall jag komma hem till dig. men du får pallra dig hit snart ändå för jag orkar inte ta med alla kläder hem till dig.! puss



News!

har precis blivir av med lite grejor här hemma, en man var här och hämtade kameran nyss. några bekymmer ur världen! nu väntas det bara på den nya mobilen och det går ju inte direkt i turbofart! suck, är ju mobillös nu ju :(  hoppas den kommer imorgon!
jaha här har det väl inte hänt så mycket samtidigt som det har gjort det! solen försvann ju för över en vecka sedan så då kunde man ju inte gå ut och sola heller. gud så tråkigt väder det har varit. Bluesen lyckades de klämma in i det värsta vädret med! såå trist. men var i alla fall ute på fredagen. Jag, Therese och Fredrik började förfesta här hemma. honeypie kom in senare när han kommit hem från jobbet. vet inte när vi kom härifrån men långt kom vi inte :P vi hamna hos grannen och hennes fest. efter en stund där så blev det stan. kvällen slutade dock trist! lördagen spenderades med honeypie med movienight och mys. så den efterlängtade bluesen blev det inte så mycket av.

har fått en beställning på en tatuering från mig nu! skall sätta mig och skissa på den nån dag nu, hoppas på att tjäna lite cash! men det var då fan inte den lättaste tatueringen! urs..kommer sluta med att jag inte blir nöjd och skiter i det.
Såg Mickael jackssons begravning på tv förra veckan tror jag det var. väldigt fint och pampigt. såg även samma dag en film om hur jacksson 5 blev till osv. jätte bra film! fick en att tycka lite annorlunda om honom som person, förstå honom mer.
har drabbats av en tragisk händelse inom "familjen". är så chocka, arg och ledsen på samma gång så jag vet inte vad jag är menad att tycka, tänka eller säga. men jag vet allt vad jag skulle vilja säga!
sitter just nu och kikar på H&Ms hemsida. vill beställa lite underkläder, kläder och annat smått och gott! men jag får vänta till jag sett över min budget först. vill ju inte sitta pengalös resten av månaden :P
Therese! nu får du allt pallra dig hit och hämta dina kläder och se ifall det var något mer du ville ha. för snart slänger jag dem! tar bara en messa plats.
Har börjat på Pappas 50 års present nu, han fyller ju år nu den 23 aug. det blir en oljemålning med båtmotiv! hoppas han blir nöjd. eller snarare att jag blir nöjd. för blir jag inte det så går jag och köper nåt ist :P är ju inte så bra på att måla! är bäst på att skissa.
urs va jag hoppas på att det blir bättre väder nu snart så man kan bättra på solbrännan lite. den börjar ju tyna bort nu ju :( jävla dret regn!
imorgon bär det av till mc donalds igen. 5 färgen nu! bara en kvar då, men jag har en känsla av att vi missat den 6 färgen :( hoppas inte! det visar sig på reklamen det :P
varför är det alltid så att man går om dagarna och kommer på en massa saker som man kan skriva om här i bloggen, men när man väl sätter sig ner och skriver så har man glömt det mesta!? så irriterande! men ni får ha en fortsatt bra kväll! Honeypie kommer hem om ca 2 timmar. då blir min kväll trevligare :)
xoxo
bilder från fredags:









RSS 2.0